kort verhaal in Hollands Maandblad

k

Ik schreef weer eens een kort verhaal! En dat wil ik heel graag vaker gaan doen.
Je kunt ‘m lezen in het Hollands Maandblad, het mooiste literaire tijdschrift van Nederland. Koop ‘m vooral, of geef een abonnement cadeau aan iemand die je liefhebt.

Omdat het een beetje feest is, kun je ‘m helemaal én gratis online lezen. ‘Best een creepy verhaal,’ ‘beetje paranoia van geworden,’ hoorde ik van een paar mensen. Dus nou ja, dan weet je waar je aan begint.

Door Cathelijn Schilder

Cathelijn Schilder

Schrijft, geeft les, leest

Cathelijn Schilder (1980, Schiedam)
zzp’er | Amsterdam | Schrijver | Schrijfdocent | Creatief Schrijven | Redacteur | Korte verhalen | Romans | Columns | Radio | Onderwijs | Uitgeverij Nieuw Amsterdam | Hogeschool voor de Kunsten Utrecht |

Ik heb een vrij complexe relatie met beamers, powerpointpresentaties, airconditioning en systeemplafonds. Maar ik kan goed improviseren.

Een aantal dagen van de week zit ik in mijn eentje achter een computer. Dat valt niet mee voor iemand uit een groot gezin. Dus er is niets wat me blijer maakt dan een schrijftraining in Beverwijk; een workshop op een middelbare school in Spijkenisse; of een lezing in de bibliotheek van Rolde. Ja echt!