Trainingen creatief schrijven

‘Middels deze brief willen wij u graag informeren over de op handen zijnde samenwerking tussen de Stichting Huppeldepup en het netwerk Pappeldepap in het kader van de ontwikkeling van de VUP Combinatie en de fusie van de Sub-Groep ter afsluiting van het PRP- Project.’

Schrijf je vaak -al dan niet onder dwang- dit soort saaie zinnen? Wil je hier graag iets aan doen? Ik geef trainingen creatief schrijven. En na zo’n training schrijf je teksten die de lezer naar het puntje van zijn stoel brengen. Ja echt!

Ben je nieuwsgierig naar wat eerdere deelnemers van zo’n training vonden? Lees dan vooral hier verder. En schrijf je meteen in voor de eerstvolgende training creatief schrijven bij [De Redactie].

Er staan nog een paar leuke dingen op de agenda trouwens. Heb je ooit meegedaan aan een schrijftraining bij mij of bij mijn allerleukste collega Merel Roze? Een aantal keer per jaar geven we samen de training creatief online schrijven.  Lijkt me heel leuk je daar te zien!
En ik vertel graag over een heel mooi en effectief schrijfproject waar ik bij betrokken ben: pair writing. Hier lees je er alles over.

Afgelopen jaren verzorgde ik via [De Redactie] ook incompany trainingen bij o.a.: SLO, Royal Brinkman, Omgevingsdienst IJmond, Gemeente Amsterdam, VNO-NCW, NOS, NPO, NS International, H&M, SBS, Noordwest Ziekenhuisgroep en IV-Group.

Cursussen fictie schrijven begeleid ik ook. Kijk eens bij de online schrijfcursussen van Editio. Daar kom je me regelmatig tegen.

 

Cathelijn Schilder

Schrijft, geeft les, leest

Cathelijn Schilder (1980, Schiedam)
zzp’er | Amsterdam | Schrijver | Schrijfdocent | Creatief Schrijven | Redacteur | Korte verhalen | Romans | Columns | Radio | Onderwijs | Uitgeverij Nieuw Amsterdam | Hogeschool voor de Kunsten Utrecht |

Ik heb een vrij complexe relatie met beamers, powerpointpresentaties, airconditioning en systeemplafonds. Maar ik kan goed improviseren.

Een aantal dagen van de week zit ik in mijn eentje achter een computer. Dat valt niet mee voor iemand uit een groot gezin. Dus er is niets wat me blijer maakt dan een schrijftraining in Beverwijk; een workshop op een middelbare school in Spijkenisse; of een lezing in de bibliotheek van Rolde. Ja echt!