Creatief Online Schrijven 21 juni

C

Zin om van mistige teksten iets wervelends en levendigs te maken? Geschikt voor het web, kort maar krachtig, én vindbaar voor Google?

Dat kan bij de training Creatief Online Schrijven die Merel Roze en ik geven bij [De Redactie]. Er is nog een plek bij de training van 21 juni. Leuk om je daar te zien!

Cathelijn Schilder

Schrijft, geeft les, leest

Cathelijn Schilder (1980, Schiedam)
zzp’er | Amsterdam | Schrijver | Schrijfdocent | Creatief Schrijven | Redacteur | Korte verhalen | Romans | Columns | Radio | Onderwijs | Uitgeverij Nieuw Amsterdam | Hogeschool voor de Kunsten Utrecht |

Ik heb een vrij complexe relatie met beamers, powerpointpresentaties, airconditioning en systeemplafonds. Maar ik kan goed improviseren.

Een aantal dagen van de week zit ik in mijn eentje achter een computer. Dat valt niet mee voor iemand uit een groot gezin. Dus er is niets wat me blijer maakt dan een schrijftraining in Beverwijk; een workshop op een middelbare school in Spijkenisse; of een lezing in de bibliotheek van Rolde. Ja echt!