7 redenen waarom je mee moet doen aan de training Creatief Schrijven

7

En nog 6 tips voor een wittere was; 9 redenen waarom de aarde niet deze week al vergaat; 4 tips voor een gelukkig leven; vooral tip 3 zal je verbazen! Arghh! Ik word gek. En toch trap ik er elke keer weer in.

Hoe irritant ze ook zijn, die opdringerige teksttrucjes die online mijn aandacht kapen hélpen mij als schrijver ook. Als ik weet waar ik als lezer nieuwsgierig van word, kan ik daar als schrijver ook gebruik van maken. Zonder opzichtige clickbait natuurlijk, maar wat bravoure, brutaliteit en creativiteit in mijn teksten kan geen kwaad op een grijze maandagmorgen!

En daar gaan we mee aan de slag in de training Creatief Schrijven die ik met veel plezier geef bij [De Redactie]. Er staat er weer eentje gepland in januari 2019. Het lijkt me heel leuk als je meedoet. Schrijf je in!

 

Niet alleen ikzelf maar de deelnemers vinden het ook leuk! Lees maar:

‘Een absolute must voor elke redacteur die is vastgeroest in zijn/haar eigen schrijfstijl. Met uitdagende opdrachten word je regelmatig uit je comfort zone getrokken.’   – Deelnemer  tweedaagse training Creatief Schrijven [De Redactie]

‘Ontzettend leuke training, die je echt weer even anders laat kijken naar de teksten die je schrijft en veel handvatten geeft om het anders en creatiever te doen!’ – Deelnemer tweedaagse training Creatief Schrijven [De Redactie]

‘Veel informatie en vooral veel doen in een fijne omgeving met een enthousiaste docent. Ik heb geleerd op een andere manier naar mijn teksten te kijken en flink wat praktische tips gekregen.’ Deelnemer tweedaagse training Creatief Schrijven [De Redactie]

Door Cathelijn Schilder

Cathelijn Schilder

Schrijft, geeft les, leest

Cathelijn Schilder (1980, Schiedam)
zzp’er | Amsterdam | Schrijver | Schrijfdocent | Creatief Schrijven | Redacteur | Korte verhalen | Romans | Columns | Radio | Onderwijs | Uitgeverij Nieuw Amsterdam | Hogeschool voor de Kunsten Utrecht |

Ik heb een vrij complexe relatie met beamers, powerpointpresentaties, airconditioning en systeemplafonds. Maar ik kan goed improviseren.

Een aantal dagen van de week zit ik in mijn eentje achter een computer. Dat valt niet mee voor iemand uit een groot gezin. Dus er is niets wat me blijer maakt dan een schrijftraining in Beverwijk; een workshop op een middelbare school in Spijkenisse; of een lezing in de bibliotheek van Rolde. Ja echt!